Εφαρμογή κινητών από την Πρωτοβουλία

Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον προέκταση του εαυτού μας.  Το αξιοποιούμε στο έπακρο σαν οικογένεια, σαν φίλοι, σαν  επαγγελματίες.  Καιρός να το αξιοποιήσουμε  και σαν δημότες!

Φίλοι της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο» δημιούργησαν εθελοντικά μια  εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Android,  ειδικά γι αυτό το σκοπό.

Με την ενέργεια αυτή η “Πρωτοβουλία” θέλει να δείξει ότι αρκεί μια απλή κίνηση, όπως η αποστολή μιας φωτογραφίας από το κινητό του δημότη,  για να ενημερωθούν άμεσα και χωρίς την μεσολάβηση τρίτων οι υπηρεσίες του Δήμου. 

Για παράδειγμα, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προβλήματα που πρέπει να λυθούν όπως κατεστραμμένα πεζοδρόμια, λακούβες,  ελλιπής φωτισμός κλπ, προτάσεις για βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, αλλά και λύσεις που έχουμε δεί σε άλλα μέρη και θα μας άρεσε να εφαρμοσθούν και στο νησί μας.

Στην Πρωτοβουλία θεωρούμε οτι η χρήση της τεχνολογίας μπορεί να συνεισφέρει πολλά στην αποκέντρωση των υπηρεσιών του Δήμου και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον δημότη.

qvij9
Η εφαρμογή με όνομα "Πρωτοβουλια για τη Χιο" είναι διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android και διατίθεται ελέυθερα μέσω της πλατφόρμας εφαρμογών Google Play στη διεύθυνση: http://tinyurl.com/protomobile

Οι φίλες και οι φίλοι που δεν διαθέτουν κινητό με λειτουργικό σύστημα Android θα μπορούν να συμμετέχουν στον… φωτοδιάλογο μέσα από το facebook στην σελίδα facebook.com/asdoumetichio

Σχόλια 6,194