Οι συναντήσεις της Πρωτοβουλίας συνεχίζονται

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:30 η Πρωτοβουλία έχει προγραμματίσει συνάντηση με φίλους, στην αίθουσα της Φιλοπτώχου, για γνωριμία κια ανταλλαγή απόψεων. 

Η συνάντηση αυτή είναι η συνέχεια μια σειράς συναντήσεων που ξεκίνησε η Πρωτοβουλία πριν από λίγες μέρες.

Στις 20 Μαρτίου ο Μανώλης Βουρνούς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ανθρώπους της Λαγκάδας οι οποίοι με ασυνήθιστα μεγάλη προσέλευση τον υποδέχτηκαν και διατύπωσαν τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους για το μέλλον του χωριού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος με τον επικεφαλής και στελέχη της Πρωτοβουλίας όπως ο Δημήτρης Καράλης, Αποστόλης Τζιώτης, Εύη Καλκούνη, Σταμάτης Ζουμίδης, Ειρήνη Παντελόγλου και  Ιάκωβος Αμύγδαλος τα οποία συνόδευσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Χίου.

Λαγκάδα

Στις 23 Μαρτίου σειρά είχαν τα Καρδάμυλα, η συνάντηση εκεί έγινε στις καφετέριες στο Μάρμαρο. Και εκεί κόσμος κάθε ηλικίας γνώρισε τον υποψήφιο Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού, και συζήτησε μαζί του για τα προβλήματα των Καρδαμύλων.  H Πρωτοβουλία κατάφερε να ενώσει ανθρώπους από όλες τις παρατάξεις της περιοχής που ομόφωνα δήλωσαν τη στήριξη τους στη νέα κίνηση, προσδοκώντας ότι τα Καρδάμυλα θα ξεφύγουν από την εγκατάλειψη, που τα καταδίκασε η σημερινή δημοτική αρχή. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Χίο.

Καρδάμυλα

 

Σχόλια 9,566